Asylaktivist sikrer Uintegrerbar seksualpredator opphold i Sverige

Galskapen kjenner ingen grenser.

Asylaktivist sikrer Uintegrerbar seksualpredator opphold i Sverige

Hvem skal beskytte våre barn mot Uintegrerbare seksualpredatorer nå ikke foreldrene vil gjøre det? Hvor skal grensen gå for tvungen omsorgsovertagelse fra foreldre som handler på en måte som setter uskyldige barns liv og helse på spill? Vi ofrer våre egne barn på ondskapens alter

Maria L McMurray setter hensynet til muslimske seksualpredatorers utfoldelse høyere enn svenskenes krav på sikkerhet

I Tyskland har enkelte av de voksne ansvarspersonene anstendighet til å advare våre unge mot å omgås de onde barbarene som har invadert vårt kontinent. Men hovedregelen over hele Europa er at kulturmarxistene i skoleverk, politikk og offentlig forvaltning underslår sannheten om muslimske barbarer, med ødeleggende effekt for våre uskyldige uvitende sårbare unge. Kulturmarxister er i sannhet onde mennesker.    

Kulturmarxist, asylaktivist  og Rådmann (!) Maria L McMurray har fattet en beslutning pva Förvaltningsrätten i Stockholm som potensielt setter mange svenske barn i fare, og som sikrer at offeret for seksualpredatoren  Arif Moradi  ikke får fred og trygghet i sitt eget land.  

Document har omtalt den afghanske seksualpredatoren [her] og [her]. Han er kjent for primært to ting; Muslimsk seksualpredatoradferd og handshake med Löfven. Moradis  nære omgang med sosialistene er trolig årsaken til at han nå får bli i Sverige.

Dommen som gir seksualpredatoren livstidsforsørgelse på svenske skattebetaleres regning, er en hån mot de tusenvis av ofre for uintegrerbare seksualpredatorer i Sverige. Hver dag anmeldes 19 voldtekter i Sverige. Av dette henlegges øyeblikkelig 14. De fleste ofre er barn. Det voldtas (og drepes) kvinner opp mot 90 år gamle. Det anmeldes årlig 200 voldtekter av menn (!). SVT har slått fast at det reelle voldtektsomfanget er ti ganger høyere enn antall anmeldelser.  Politiet løser problemet ved å be svenske kvinner la være å gå ut alene. Var ikke litt av poenget med et politivesen at man skulle fange de slemme seksualpredatorene, da?

Voldsutøvelsen ved muslimvoldtekter er ekstrem, sammenholdt med «vanlige» voldtekter utført av etniske europeere. Fordi De Uintegrerbare er empatiløse barbarer. Allah gir dem rett til å gjøre dette mot oss. Det er ikke ulovlig etter islamsk lov.  

At uintegrerbare seksualpredatorer skamløst benyttes som leketøy for avskyelige hægger i såvel Norge som Sverige, er en kjent sak. I Sverige går disse monsterkjerringene under navnet «Batikhäxor».  Flere slike monsterkjerringer har fått sine døtre voldtatt av hitreiste muslimske seksualpredatorer.  Likevel fortsetter aktivistene sin dødsdans med seksualpredatorene.  

Vi har jo barnevoldtekter utført av muslimske seksualpredatorer i Norge også, men ingen norske mødre heier på predatoren.  I Sverige skjer det faktisk at hæggene arrangerer støttedemonstrasjon for fengslede muslimske seksualpredatorer.  

Eksempler på tilsynelatende sinnsyke kjerringer som setter den muslimske seksualpredatorens ve og vel fremfor sikkerheten til innfødte kvinner og barn ser du [her] og [her].  Den selvdestruktive politiske korrektheten i Sverige fortjener å bli forsket på. Og det blir faktisk gjort!

Mens vi venter på at politisk korrekte selvutslettende kulturmarxister skal fratas borgerrettigheter og barneomsorg for svik mot alt og alle i sin kulturkrets, sitter de fleste av oss og ser på at disse onde menneskene fører vår sivilisasjon som en lemenflokk mot stupet, under henrykte jubelrop over at de uintegrerbare barbarene mesker seg med våre kvinner, våre barn og vår statskasse.

Ikke vær som «de fleste av oss». Støtt SIAN.