Hamarordføreren tviholder på illusjonene som dreper stadig flere nordmenn

Ordfører Busterud slår et slag for feilkulturen. Hva med omsorgen for Hamar?

Når vil velgerne sette en stopper for galskapen?

Hamarordføreren tviholder på illusjonene som dreper stadig flere nordmenn

Like sikkert som vårsolas stråler er SIAN sin spredning av faktabasert folkeopplysning om islamproblemet på gater og torg.

SIAN besøkte Hamar sist i 2016. Den gang var det utkommandert en tropp med AUFere. Disse evner jo aldri å artikulere saklige argumenter. Derav deres sosialistiske tilhørighet.  Det går oftest i «ingen rasister i våre gater» (en holdning som strider mot norsk lovverk og internasjonale konvensjoner), samt tidvis avsynging av «små barn av regnbuen».

Ettersom regnbuebarna har voldtatt, plyndret og drept seg fram i Europa de siste årene, blir det spennende å se hvilke argumenter hamarbaserte godfjotter bringer til torgs neste gang SIAN ankommer mjøsbyen.

I tillegg til å basere befolkningsveksten sin på De Uintegrerbare, kan Hamar også skilte med å ha gitt oss islamisten Linda Noor. Det siste er ikke Busterud sin skyld, men det kunne gitt ham anledning til refleksjon over islamproblemet – før han besluttet å la det flomme inn over kommunen.

I oppkjøringen til sommerens aktiviteter, omtaler Hamar Arbeiderblad nå den nylig innsendte søknad om å holde informasjonsstand på Østre Torg i mai.

Ordføreren i Hamar er en av dem som har satset sin karriere på å importere uintegrerbare feilkulturelle velferdsturister til byen sin, som erstatning for synkende fødselstall – som jo har direkte sammenheng nettopp med det faktum at folk som Busterud har tatt fra de unge nordmenn troen på fremtiden. Det hele er absurd.

Om Busterud (by- og bygdelista) er en bygdetulling eller en ordinær kamuflert globalist fra den utvidede venstreside betyr i realiteten lite for alle dem som rammes av hans hodeløse politikk. Han selger løsninger som er farlige for velgerne, og som vil ødelegge kommunen for uoverskuelig fremtid.

Busterud kritiserer SIAN for å sette grupper opp mot hverandre, når han snakker med HA. Dette er en av de hjelpesløse patetiske standardfrasene fra godfjotter som ikke evner å formulere faktabaserte argumenter til støtte for sin politiske prosjekt.

Virkeligheten er selvfølgelig motsatt av hva ordføreren hevder.  Det SIAN i realiteten holder på med, er å redegjøre for det faktum at det bedervede tankesettet som De Uintegrerbare bringer med seg oppi huet sitt, nettopp er designet for å dele menneskeheten i to; De troende (muslimene) og de vantro (alle andre).

Busterud skyter på pianisten, fordi han har gjort seg selv til en medløper for de menneskefiendtlige kreftene som søker å ødelegge sivilisasjonen, også på Hamar.

Den som måtte tro at islam i Hamar og islam i Islamabad er to forskjellige ting, er en farlig person. Busterud synes å være en slik.

Vi håper de som har stemt på Busterud tar turen til Østre Torg, slik at de kan komme på bedre tanker. Det er valg til høsten.