Journalister fant det i Europa som nok var blinket ut på forhånd!

Redaktør i VG, Torry Pedersen, som nylig ble avløst som sjefredaktør, har fulgt den samme linje i avisen som tidligere redaktører: Ikke skriv noe som resulterer i at vi får en rasende horde av islamister på døra. (Foto: dn.no)

Åpent brev til VG: Avisen angriper «de hvite rasistene» men feiger unna islamistene

Journalister fant det i Europa som nok var blinket ut på forhånd!

Et helt år har tre reportere fra VG reist rundt i det «mørkeste Europa» for å finne nazister, fascister, muslimhatere, nasjonalister og høyrepopulister i 14 land. Reporterne hadde åpenbart fasiten klar før de dro ut – og de fant det de tydeligvis lette etter - hovedsaklig de usympatiske, voldelige, destruktive og farlige menn på «den ekstreme høyresiden» - som vi ble fortalt er en «betydelig utfordring i mange vestlige samfunn». Sannheten er at intet er nærmere nazismen enn islamismen.

For riktig å anskueliggjøre hvor dødsfarlige disse menn er, forteller de omreisende journalister at i Vest-Europa har «høyreekstremister drept minst 300 mennesker siden 1990». Her forties at flere hundre islamske terrorister i Europa er stoppet av politiet før de fikk fullført massakrene. Det forties også at bare siden 9. september 2001 har omkring 20.000 islamske terrorister massakrert over 100.000 mennesker.
Så kan man si at denne artikkelserien handler ikke om muslimer eller «islamske terrorister» - den handler om «Det hvite raseriet» som de «høyreekstreme står for».
Nettopp, for i VG handler det aldri om artikler der avisen informerer om den livsfarlige muhammedanismen, sharia, islam og islamsk terror. Avisen feiger unna genuin islam-kritikk – da er det så mye lettere å klaske kraftig til mot «islamhaterne» og andre skadedyr.
Da den kristne avisen Magazinet var alene om å trykke karikaturtegningene av Muhammed i 2006, ble redaktør Selbekk utsatt for 36 drapstrusler – trolig fra «gode muslimer». Muslimen Aslam Ashan sa i en TV-debatt at Selbekk hadde seg selv å takke for drapstruslene han hadde fått.
For å fordele presset bønnfalt han de andre avisene i Norge: Trykk Muhammedtegningene! VG feiget unna og trykket ikke tegningene. I et TV-program i februar 2006 ble redaktør Bernt Olufsen spurt om VG kom til å trykke Muhammed-tegningene. Olufsen svarte: «Vi må først finne en tegner som er villig til å tegne.» Avisen fant åpenbart ikke noen, men tegningene i Jyllandsposten sto til VGs disposisjon.
Finn Graff i Dagbladet sa rett ut at han ikke våget å tegne Muhammed – i likhet med sjefredaktør Olufsen valgte han å krabbe på knærne for ikke å fornærme islamistene.
Islam-hykleriet i VG går vidt. I en lederartikkel mot islam 16.09.07 strammet redaktøren opp avisens ryggrad idet man kunne lese: «Dette er en tid da alle demokratiske krefter innen alle religiøse retninger må stå sammen mot de mørkemennene som vil styre verden gjennom frykt, død og terror.»
Nå er det kampen mot «islamhaterne» som avisen slår ned på – det gjør man ved å vinkle stoffet der denne gruppens medlemmer fremstår på en mest mulig negativ måte.
Utrolig hadde det vært om avisens journalister hadde spurt: Hva er det med islam? Hva er det med menneskesynet i Koranen? Hva er situasjonen og samfunnsordningen i de 57 islamske stater som gjør at vi i Europa får så mange «islam-hatere» - så mange «sinte hvite menn»?
Jeg er redd for at om VG hadde tatt en rundreise til islamske land og laget noen helsider og videofilmer om det de oppdaget - da ville man her i landet fått en dobling av antallet «islamhatere».
Spørsmålet til VGs ledelse er: Vil det ikke koste for mye å heise ytringsfrihetens fane med front mot islam, når konsekvensene blir for VG som for Jyllandsposten - at VG-huset må omdannes til en festning av frykt for voldelige islamske angrep?
Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arder avd.
leder