Kjemper mot fascisme, men er velvillig stemt til den islamske nazsismen

Professor Bernt Hagtvet sitter på sitt studerkammer i sin boble og pusler med facismen i 1930-årene, alt mens han fremmer den islamske nazisme her i landet. (Foto: Uniforum.no)

Professor Hagtvet - venstresidens filantropiske våpendrager – slår nå til lyd for «mer høflighet»!

Kjemper mot fascisme, men er velvillig stemt til den islamske nazsismen

Professor Bernt Hagtvet, Lars Gule sin venn og samarbeidspartner, ekspert på fascisme og motstander av Sverigedemokratene, Trump og SIAN, er igjen ute og rir, men nå på snikke- snakkestadiet. I en stort oppslått artikkel i Aftenposten i dag slår han til lyd for at vi nordmenn må bli mer høflige og vennligere mot hverandre. Han burde ha rettet sin appell til sin samarbeidspartner og gode kollega, Lars Gule, som mener at SIAN-folket er noen store rasshøl, lavpannede tullinger som sprer hat og dritt.

I virkeligheten er disse to «vitenskapsmennene» skumle fordi de promoterer islamisme, på samme måte som tyske intellektuelle med doktoravhandlinger i bakhånd fremmet nazismen i 1930-årene.
Hagtvedt/Gule hadde en felles artikkel i Humanist i 1995 der de overført i prinsippet støtter IS-terroristene, som vil innføre Kalifatet der islams tro i sin opprinnelse etterleves. Gule/Hagtvedt skrev at muslimer som tar sin religion på alvor skal ikke straffes. Det er jo nettopp det IS-tilhengerne gjør - de tar sin tro på alvor. De to ivret også for muslimsk skole her i landet. De var bekymret for det de mente var framvekst av nynazisme i samfunnet - noe som kunne møtes ved at Undervisningsdepartementet fikk i stand et undervisningsopplegg i samarbeid med SOS Rasisme og Anti-rasistisk senter.
SIAN tok kontakt med Hagtvet med spørsmål om han kunne stille opp til debatt - hans svar var: Spar meg, spar meg!
Ja, vi lar denne professoren få fred der han sitter på sitt studerkammer - i sin egen boble og åpenbart fortviles over historiens fascisme.
Muslimene og deres til hengere vil nok takke Hagtvet for det viktige islamiserings-bidrag han har kommet med.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
leder