Manifestasjon mot islamsk okkupasjon i Oslo

Et bredspektret utvalg av antiislamister gjorde sitt for å vekke Oslos befolkning.

Manifestasjon mot islamsk okkupasjon i Oslo

De som insisterer på å sove seg gjennom invasjonsfasen fikk kraftig motbør fra SIANs talere i Oslo lørdag.

Enkelte satte ikke pris på folkeopplysning om islams ondskap. Det er behageligst å sove inn i døden, mener formodentlig denne dama.

Shiaenes «IS-flagg» vaiet over Eidsvolls Plass.

Shia-islamistene er frampå med muslimløgnene sine og selger «fred» i Oslo. Fredsdua til shiaene driter på Falsen. Driter på Grunnloven. Driter på Norge. UT!

 

Det var en fin og solfylt dag i Oslo. Gatebildet var ikke forurenset av kommunister og anarkister denne dagen. Raddepakket hadde reist til Göteborg for å kaste stein på politiet, sammen med de uintegrerbare nysvenske voldsmuslimene.

At radden var bortreist medførte ikke et hatfritt miljø for folkeopplyserne fra SIAN. Finger’n var i været fra opptil flere hjernevaskede norske ungdommer, og fra flere gode muslimer. Sistnevnte var som vanlig hyppig frempå med hore-tilrop mot våre kvinnelige representanter. Denne adferden er et utslag av det nye spennende Norge som vi har fått tredd nedover ørene. Fremmede skikker fra kvinnefiendtlige ukulturer klarer vi oss fint uten. Hva som eventuelt er feilaktig i våre virkelighetsbeskrivelser var det dessverre ingen av meningsmotstanderne som påtok seg å forklare. Det kan jo komme av at vi beskriver faktum korrekt.  

Talene kan sees her: [Stig Andersen], [Max Hermansen], [Ellen Due Brynjulfsen], [Lars Thorsen], [Kareem Sadraee], [Arash Mahdavi], [Paul Anthony Bridge], [Anna Bråten], [Stig avslutning].

Brosjyrene kan lastes ned [her1], [her2], [her3], [her4], [her5], [her6], [her7], [her8], [her9].

Det var ikke mange velartikulerte anførsler å spore fra islamfansen denne gangen. Den ene jeg kom ut for, var muslimaen som oppfordret oss til å engasjere oss i situasjonen til muslimene som kaller seg rohingya i Myanmar. Joda, man registrerer at muslimer er en garantist for ufred og uro hvor enn de befinner seg i verden. Herunder Myanmar. Realiteten er at rohingyaene er i trøbbel, fordi de er notorisk gode muslimer. Og de oppfører seg slik.  Selv i flyktningeleirene klarer ikke rohingyamuslimene å la være å oppføre seg islamsk. Og de har gjort det lenge. Vi har rett og slett ikke fått relevant informasjon i vestlige maintreammedier. Det er grunnen til at muslimdama ved Stortinget kunne pipe og trekke offerkortet på vegne av morderiske muslimer som blir satt på plass. Forskjellen på Østen og Vesten synes å være at ikkemuslimer i Østen ikke har det samme begjæret etter å la seg utslette av muslimer, som det våre vestlige eliter har på våre vegne. For all del, jeg har empati for folk som utsettes for politisk/religiøst motivert vold. Min medfølelse for shiaer som er ofre for sunnijævelskap er nøyaktig like stor som medfølelsen for sunnier som er ofre for shiajævelskap. I likhet med Duterte på Filippinene, som viste IS at landet hans ikke var åpent for islamsk okkupasjon, har regimet i Myanmar valgt en tøff tilnærming til muslimske hellige krigere som lager helvete innenfor landets grenser. Muslimene er ulovlige innvandrere til Myanmar, fra Bangladesh. Det er ikke krig i Bangladesh. Det burde være uproblematisk at de reiser tilbake dit. Særlig når de bedriver jihad i Myanmar. Nok om det.  

For de som stiller spørsmålstegn ved hvor vidt SIAN sin virksomhet er hensiktsmessig eller påkrevet - for de som lurer på om islamiseringen er et reelt fenomen - så kan vi henlede oppmerksomheten på de onde shiamuslimene, som ga oss en tydelig demonstrasjon på hvordan gatebildet vi se ut den dagen islamiseringen er fullført. En shiaislamistisk jihadmanifestasjon fant sted på Eidsvolls Plass umiddelbart etter at SIAN var ferdig med sin stand. Shiaene er deppa for at sjefen deres ble drept av sine politiske opponenter for 1337 år siden. Tiden leger åpenbart ikke alle sår. Særlig når dauingen er et ikon som vår samtids islamister har nytte av å dyrke for å opprettholde de sekteriske feidene som Muhammed selv forutså. Islamistmanifestasjonen ved Stortinget dokumenterer at islam først og fremst er politikk, iblandet noe religion. «De er terrorister, hvor høyt skal vi skrike» kommenterte en iransk ekte flyktning i Norge, om shiaislamistenes maktdemonstrasjon. For shia er ikke mindre onde enn sunni. De to sektene er bare uenige om hvem av dem som skal ha kalifhatten. Om hvem som skal telle opp krigsbyttet den dagen Norge er ferdig okkupert.

Dersom du overvar SIANs taler uten å våkne, og heller ikke våknet av den islamistiske maktdemonstrasjonen umiddelbart etterpå, så er du sannsynligvis hjernedød. I så fall har du neppe giddet å lese denne artikkelen heller, og kan leve en stakket stund til, i gullfiskbollen din.