Masse-innvandringen vil ta knekken på vårt gode velfungerende samfunn

Politikerne stevner Norge mot undergangen

Masse-innvandringen vil ta knekken på vårt gode velfungerende samfunn

Det slås stort opp i media i dag at innvandrerne tar jobbene fra nordmenn som ikke kan skilte med solid utdannelse. Innvandrere er billigere arbeidskraft og nordmenn presses ut av arbeidslivet. De norske som står nederst på den sosiale rangstigen må altså betale for masseinnvandringen. Det er mer skremmende i undersøkelsen som legges frem: Fra 1992 og til 2016 økte innvandrernes andel av den norske befolkningen fra 5 til 18 prosent. Masseinnvandringen tar knekken på vårt gode, norske samfunn, på den norske folkesjelen.

Vi vet at sosialbudsjettene rundt om i kommunene har eksplodert de senere år - som følge av tusener på tusener økonomiske flyktninger. De fremmede kommer først og fremst fra islamske land i Asia og Afrika - men også fra Afghanistan og Pakistan strømmer de inn i «det rike landet Norge der de får penger uten å arbeide». Politikerne løser problemene ved å betale ut 250 milliarder kroner hvert år av skatteyternes penger. Disse forhold er likevel ikke de verste - det alt overskyggende er at med den politikk som føres stevner Norge mot undergangen. Christian Tybring-Gjedde la frem i 2014 en rekke skremmende faktaopplysninger i sin bok «Mens orkesteret fortsetter å spille». Tittelen var myntet på passasjerskipet «Titanic» som i 1912 gikk på et isfjell. Orkesteret om bord fikk ordre om å spille ¬ og det gjorde musikerne mens skipet sank langsom. Musikerne druknet sammen med ca. 1500 passasjerer.
Tybring-Gjedde konkluderte slik: «Hvis dagens politiske kurs videreføres, vil Norge måtte slå seg selv finansielt og kulturelt konkurs.»
I visse bydeler i Oslo er de fleste menneskene kledd i islamske uniformer - som utstråler at de tar avstand fra det norske samfunn - de ikke vil integreres. Jo-da, de vil også ha norske verdier, men kun de som Nav deler ut. De behøver ikke å kunne norsk for å få ut de store understøttelsesbeløpene. For øvrig trenger de kun islam.
I Oslo-skolene er muslimske ungdomsskoleelever voldelige - angrep på lærerne har hatt en uhyggelig økning. Disse elevene blir rasende hvis de hører noe negativt om islam eller «profeten». Muslimske elever som går ut av skolen strever fremdeles med å lære alfabetet.
Muslimer krever halalslaktet kjøtt i offentlige kantiner - i barnehager og på skoler. Voldtekter og grove ran, biler som brenner og og voldelige gjenger som driver gatelangs skaper frykt - først og fremst blant norske kvinner. Mange tør ikke gå ut etter mørkets frembrudd av frykt for å bli voldtatt. Muslimske kvinner i hijab, nikab eller burka behøver ikke å være redde - de er fredet av muslimske menn - dette er deres kvinner som er «rene».
Muslimer er kravstore innvandrere. De krever særrettigheter ut fra sin religion, de vil ha familiegjenforening og Norge åpner for «mindreårige» asylsøkere der familieklaner står bak og som håper på å komme til Norge i neste omgang.
Politikerne har visst om situasjonen i alle år. Selv Kåre Willoch var klar over at innvandringen ville føre til konflikter i det norske samfunn, men han unnskyldte seg med at Norge måtte forholde seg til internasjonale inngåtte avtaler.

Det eneste som har tilstrekkelig effekt i dagens situasjon er innvandringsstopp - det gjelder asylsøkere, flyktninger og gjenforening på humanitært grunnlag. Skal nasjonen overleve må vi ha et pusterom på foreløpig ti år - i håp om at vi da muligens kan klare å integrere de 300.000 muslimene som vi allerede har i landet.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
leder