Muslim-vold mot SIANs stand - og ordføreren valgte deretter å jage SIAN fra Arendalsuka!

Politiet i Arendal med ordfører i ryggen jaget ikke de ca. 100 muslimene som gikk til voldelig angrep mot SIANs stand - de beordret SIAN-folkene til å pakke sammen og forsvinne fra Arendal.I forgrunnen med ryggen til Lars Thorsen fra SIAN

Muslim-vold i ettermiddag mot frie ytringer i Arendal:

Muslim-vold mot SIANs stand - og ordføreren valgte deretter å jage SIAN fra Arendalsuka!

Et hundretalls muslimer gikk onsdag ettermiddag under Arendalsuka til et voldelig angrep mot standen til SIAN. Organisasjonens leder, Stig Andersen, måtte tåle drapstrusler og standen med utstyr og telt ble utsatt for hærverk. Muslimene krevde at standen til SIAN skulle fjernes. En stund så det ut som at den truende islamske volden ville eskalere, og at teltet ville bli revet ned, men etter hvert fikk politiet kontroll på de mest aggressive. Hatet lyste fra øynene til vandalene, mens SIANs medlemmer forholdt seg passiv. Nok er nok, sa ordfører Robert Cornels Nordli og etterkom muslimenes krav om at standen måtte fjernes. SIAN ble bortvist fra Arendalsuka – og dermed ble det full seier for islam og islams budbærere.

Det er Lars Thorsen, medlem av SIANs styre, som hadde ansvaret for organisasjonens stand-arrangement under Arendalsuka. Han sier til SIANs nettavis at de regnet med at arrangementet ville forløpe stille og rolig hele uka, men den gang ei. Thorsen: «Tirsdag ettermiddag ble vi truet av 11 muslimske voldelige ungdommer. Disse ble tilsnakket av politiet, og ordføreren tok dem inn på kontoret for en godsnakk.
Ordføreren fortalte meg at han hadde hatt en givende og god dialog med de voldelige muslimene, som han ville fortsette pga deres mange innspill på hvordan han best kunne muslim-tilpasse kommunens arbeid.
Denne dialogen tok muslimene åpenbart som et tegn på svakhet, for de 11 voldsmenn hadde tydeligvis trommet sammen noen titalls andre muslimske voldsmenn, som sammen angrep SIANs stand i ettermiddag.
Som svar på muslimvolden, velger politi og ordfører å fjerne de som irriterer muslimene, folkeopplyserne fra SIAN. Det er en tragedie for Norge,» sier Lars Thorsen
Alle de 250.000 muslimene i dette land kan glede seg - de oppnådde enda en viktig politisk seier under Arendalsuka. Ytringsfrihetens talspersoner måtte pakke sammen og dra fra Arendal.
Kanskje det kan være en idé for ordføreren at når han neste gang har «godprat» med muslimene, at han da opplyser Arendals nye bysborgere om at i Norge møter man ord mot ord og argumenter med motargumenter - ACAuten å ty til vold.

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge,
Agder avd.
Leder