Nå kommer Faten i full islam-uniform – og vi skal få enda mer multikultur

Sjefen for NRK, Thor Gjermund Eriksen: «Jeg har inntrykk av at et overveldende flertall i Norge synes at multikultur er en fin utvikling.»

NRK-sjefen gråter over motstand mot sharia-symbol

Nå kommer Faten i full islam-uniform – og vi skal få enda mer multikultur

Det er kommet inn tusenvis av protester til NRK etter at det ble kjent at den unge islamisten, Faten Mahdi Al-Hussaini (22), skal være programleder i NRK hvor hun skal opptre i hijab og ellers i flagrende islamske gevanter som markerer avstand til nordmenn. Kringkastingssjefen, Thor Gjermund Eriksen blir «opprørt og lei seg» over klagestormen som han likevel blåser i. Tvert imot lover han mer multikultur i NRK.

Det er åpenbart at Eriksen , på samme måte som daværende partisekretær i Arbeiderpartiet, Raymond Johansen, trykker muslimene til sitt bryst. Åtte av ti muslimer stemmer Arbeiderpartiet - og ute i Europa skjer det samme – sosialistiske partier får islamistenes stemmer.
Det er ikke å undres over at NRK-sjefen snur ryggen til alle anti-islamske bevegelser, for han er sosialist av første skuffe. Eriksen har sin politiske bakgrunn i Sosialistisk Venstreparti (SV) og var flere år medlem av sentralstyret i SVs ungdomsorganisasjon Sosialistisk Ungdom, og var frem til han ble utnevnt til kringkastingssjef medlem i Arbeiderpartiet.
Han bryr seg ikke om at halvparten av det norske folk ser på islam som en trussel. Han vektlegger ikke at ledestjernen til Faten og alle andre muslimer, profeten Muhammed, er en barnesexovergriper, snikmorder, terrorist og massemorder. Heller ikke synes NRK at det er betenkelig at Faten får reklamere for sharia og islam med sin uniform. Her står vi overfor splittelse og konflikter. Majoriteten av europeerne vil da også ha full innvandringsstoff fra muslimske land.
Kringkastingssjefen får seg til å si at «det er sterke og mørke krefter som ønsker at muslimsk ungdom ikke skal være synlig». Han nevner selvsagt ikke at med ungdommens tilhørighet til islam er det tale om ungdom som slutter seg til et diktatur med en fiendtlig holdning til vestlige og norske verdier.
Det gjelder om å løfte fram islam og muslimenes «verdier» - og det dreier seg om å fortie og bortforklare at det er tilhengerne av den samme lære som tvinger SIAN til taushet.
Det Eriksen og den norske eliten nekter å erkjenne er at muslimer har ut fra sin lære en politisk agenda angivelig basert på religion. Klarest kommer dette til uttrykk i Saudi-Arabia der Koranen er landets grunnlov.
Kjære lesere - la oss få en klagestorm mot NRK - det vil gjøre et aldri så lite inntrykk.
Arne Tumyr