SIAN stand Eidsvolls plass 23.6.2018

Intolerante gode muslimer og dårlige nordmenn klarte ikke å ødelegge dagen

SIAN stand Eidsvolls plass 23.6.2018

Den etterlyste voldsmannen

Muslim som fremsatte drapstrusler sutrer til politi over påfølgende fotografering.

SIAN holdt en svært vellykket og begivenhetsfull informasjonsstand foran Stortinget 23. juni 2018.

Talene kan sees her:

[Stig Andersen], [Max Hermansen], [Arash Mahdavi], [Kareem Sadraee], [Kjersti Margrethe Adelheid Gilje], [Ellen Due Brynjulfsen], [Lars Thorsen], [Anna Bråten].

Bilder [her].

Begivenheten er også omtalt på Resett.

Som vanlig byr informasjonsvirksomheten vår på interessante meningsbrytninger med både gode og dårlige utgaver av nordmenn og  muslimer.

Ikke alle nøyde seg med verbal argumentasjon.  En voldsmann hvis moralske standard tilsa at det var aktverdig å angripe en kvinne, er etterlyst [i denne artikkelen]. Dette er ikke første gangen vi opplever at voldstilbøyelige venstreekstremister til forveksling kan ligne på normale mennesker.

En nordmann med unorsk adferd – en levning fra 68-generasjonen – ble ilter da jeg tilbød opplysningsmateriell. Taperen klinte til meg i hodet med sin medbragte utgave av Klassekampen. Det gjorde nok vondest for ham, som med dette beviste sin mangel på saklige argumenter.

Ei muslimjente iført vestlige klær insisterte på at islam betyr frihet. For enkelte muslimske menn ja, for kvinner, slaver og vantro, nei. Hadde hun tatt med seg bekledning og snakketøy til et islamsk land, ville det vanket stokkeslag og pryl. Det er lett å leke muslim i Norge. Dersom islam og de gode muslimene får kontrollen her, vil skrulla forstå at hun har promotert ondskap, ikke frihet.

Et norsk kvinnemenneske type batikkheks hadde funnet oppskriften for å sjokkere SIAN: «Jeg hater kristendommen, bare så du vet det». So what. Sett opp din egen stand mot kristendom. Her bedrives informasjonsvirksomhet om islam. Kristendom kan aldri bli et argument i debatt om islam.

En norsk tobarnsmor var skråsikker på at det er SIAN sin retorikk som er skyld i at muslimene oppfører seg islamsk.  Enkelte fortjener all berikelse som kommer deres vei. Det er en tragedie at slike får lov å ha barn. Det faktum at muslimene på Allahs befaling har bedrevet ensidig aggresiv hellig erobringskrig mot menneskeheten siden den andre eden ved Aqabah, kan neppe krediteres en eksklusiv krets av gode nordmenn, 1400 år senere.

En høflig middelaldrende muslim hevdet at islam innebar fred. Ja, islam medfører jo en tilstand av fravær av ufred, idet den vantro opposisjon mot islams overherredømme er eliminert. Ikke akkurat det vi i Vesten forbinder med fred. At en muslim ikke skjønner forskjellen på «fred» islam style og «fred» etter et anstendig vestlig moralsk kompass er forståelig. Hadde han skjønt forskjellen, ville han trolig sluttet å være muslim.

Denne muslimen kunne forøvrig slå fast at arabisk var et naturlig språk å formidle koranen på. Engelsk og fransk hadde nemlig bare eksistert noen få hundre år. Latin ønsket han ikke å kommentere. Arabisk derimot, hadde eksistert i 12 millioner år fikk jeg høre. Tatt i betraktning at Homo Sapiens kun har vært her i 200 000 år, er jeg litt skeptisk til argumentet hans. Jeg slutter aldri å forbløffes over fraværet av kvalitet på de muslimløgner jeg presenteres for. At arabisk faktisk også fremstår som et neandertalerspråk der den enkelte ulyden kan bety flere forskjellige ting, øker ikke godheten i muslimens muslimløgn. Ingen gud med vettet i behold formidler sine kloke ord på et språk som ikke er entydig.

Etter standen hadde ti gode nordmenn en hyggelig samling på Egons Storo. En kelner der insisterte på at jeg tok av tskjorta mi fordi den «var krenkende» for både muslimske og ikkemuslimske tilstedeværende. Tskjorta med «Fuck islam and the mindless terrorists that practice it too» ble for sterkt kost for den nidkjære muslim og formodede terrorsupporter. Vi legger oss på minnet at etablissementet åpenbart trenger mer eksponering for islamkritikk og terroristkritikk, slik at de klarer å ta inn over seg eksistensen av vestlige frihetsverdier. 

Fiendtlig adferd fra ymse kommuner gjør at standen ved Stortinget lørdag ble siste før ferien. 4. august er vi sterkt tilbake, på Festplassen i Bergen.