SIAN stand foran Stortinget 26.5.2018.

SIAN stand foran Stortinget 26.5.2018.

Arash Mahdavi med klar tale

«Dra til helvete dumme menneske. Allah vet best», sa denne frøknen til Max Hermansen. Finger’n i været dokumenterte at hun ikke er en norgesvenn.

Den gode muslimen som ødela rollupen vår.

Talene kan sees her:

Stig Andersen, Kjersti Margrethe Adelheid Gilje, Max Hermansen, Ellen Due Brynjulfsen, Arash Mahdavi, Mansour Talebi, Kareem Sadraee, Lars Thorsen, Anna Bråten, Arash Mahdavi II, Max Hermansen II, Stig Andersen II. Stig Andersen III.

Bilder her

Brosjyreomsetningen var svært høy, slik den ofte er ved Stortinget. På mindre steder er det fremdeles en trend at bygdedyr og deres meningsterror står sterkere. Det er lettere å være anonym i Oslo. Mindre farefullt å eksponere at man søker sannheten.

Radden var fraværende. Det er et fenomen vi ser i økende grad. De er desillusjonerte, og de er late. De eier ikke sannheten, og de står helt uten saklige argumenter. Da blir det tungt å agitere.  Men det skortet likevel ikke på norgesfiendtlige røster. I tillegg til de sedvanlige sinte unge muslimske menn (hvorav enkelte har blitt fast inventar på våre Oslostands), var det innslag av ikkemuslimske bimboer med kort skjørt som hisset seg opp over at vi formidlet sannheten om islams vederstyggeligheter. Som en av våre talere sa om en av godfjottene; «send henne til Iran, så blir hun steinet for å gå med det skjørtet». Kompetanseløsheten hos godfjottene er formidabel. Det er skremmende å se at norgesfiendene ikke bare er selvhatende burugler med palestinaskjerf og fotformsko, men også unge mennesker – som fremstår som åndsfriske helt til de åpner kjeften.

Hjernevasken av våre unge er farligere enn kuler og krutt. Møter med slike skruller (av begge kjønn) gir oss fornyet energi til å drive folkeopplysning. Slike balleløse elementer er de som først vil falle som ofre for den ondskapen de selv fremmer. Av våre hjerters godhet bruker vi fritiden på å redde dem fra seg selv, og fra islamske seksualpredatorer og morderzombier.

En sint ung muslimsk mann angrep materiellet vårt. En rollup med «Forby islam før den forbyr deg» ble ødelagt. Godt å vite, så lager vi to nye med den teksten.

Det er alltid interessant å debattere islam og islamiseringen med publikum. En dame fortalte at barna hennes hadde fått med brev hjem fra skolen med ordre om at ungene ikke får lov til å snakke om at tre muslimske elever tilknyttet skolen hadde forsøkt å drepe ei muslimsk jente som hadde oppført seg uislamsk. Skolene anser faktaspredning om muslimenes islamsk adferd som et større problem enn den islamske fenomenet æresdrap. Episoden er enda ett av eksemplene på den menneskefiendtlige adferden til kulturmarxistene i skolevesenet. Men karma is a bitch, og lærerstanden får nå smake på sin egen berikelse.

Neste stopp er Gjøvik 9 juni. Vi lever i spennende tider.