Sosialistene nekter å ta tak i islamproblemet

Det er en grunn til at barbarer oppfører seg barbarisk.

Machetevissvass fra Kong Raymond

Sosialistene nekter å ta tak i islamproblemet

Har Oslo noensinne hatt en mer katastrofal lederfigur?

Uintegrerbare knivsvingere gjør hverdagen spennende for nordmenn

Kong Raymond er forbanna. Ikke bare fordi utopien hans rakner, men fordi sammenbruddet er så påtagelig at han ikke kan skjule det for velgerne. Knivepisodene kommer så tett at det er vanskelig å telle. Heldigvis for politikerne, har politiet sluttet å telle. Akkurat som svenske BRÅ sluttet å offentliggjøre voldtektsstatistikk da de uintegrerbare seksualpredatorenes islamske adferd tok fullstendig av etter 2005.

Helst så vi jo at Raymond lot være å skape problemer i utgangspunktet, men det er nok for mye forlangt. Når han nå har medvirket til å bringe Oslo i uløkka ved hemningsløs islamimport, ville det naturlige vært at han ryddet opp.

Men i stedet for å løse problemet – som burde kunne forventes fra en folkevalgt som er lønnet nettopp for å løse problemer – ser vi ham foreskrive tøvete hjelpesløse virkemidler som definitivt ikke vil trygge verken borgernes sikkerhet eller Raymonds gjenvalg.

Raymond vil forby macheter, øke straffen for organisert krim (den er allerede høy, det hjalp ikke), gå etter pengene (det har politiet reklamert med at de gjør i flere år allerede), og øke antall ungdomsplasser i kriminalomsorgen (hvorfor ikke leie Norgerhaven pånytt, disse barbarene har jo ingen reell tilknytning til landet vårt uansett, de oppfører seg unorsk).

Macheteforbud og mambojambo med andre ord. Eller utelukkende mambojambo, for å være mer presis.

Partifelle Jan Bøhler var frampå med forslag om macheteforbud for et halvt år siden. SIAN slaktet forslaget dengang. Forslaget har ikke blitt bedre siden da. At intet har skjedd, indikerer at det kanskje finnes folk i departementer og direktorater med hodet på rette plassen. Sjelden ser man tydeligere eksempler på venstrepopulistisk politikeradferd enn dette.

Macheteforbud er et patetisk innspill fra en patetisk figur. Barbarene bryr seg ikke om de får bot for å besitte machete. Og knivstikk gjør like vondt. Når barbarene kan importere kalashnikover fra Sverige, klarer de sikkert også å kjøpe machete mot sosialistenes vilje.

Det er noe sykelig ved sosialistenes adferd.  Sosialismen har bevist at den er ubrukelig etter 100 års eksperimentering med levende mennesker. Sosialdemokratiet viste seg å fungere greit, så lenge man hadde en relativt homogen befolkning som stolte på hverandre, som dro i samme retning, og derfor var villige til å yte for at andre skulle ha fordeler. Nå som sammenhengskraften er nesten forsvunnet, er det bare innbitte 68-ere som fremdeles insisterer på å betale 40.000 mer i skatt pr norske husstand for å fø på hitreiste velferdsturister som voldtar våre døtre og er voldelige mot våre sønner. Derfor er Raymond i panikkmodus.

Sosialister har historisk sett hatt raske og virkningsfulle knall-løsninger for avskaffelse av uønskede elementer blant befolkningen. Hvorfor er de så tafatte i sine tiltak mot hitreiste barbarer? Årsaken er selvfølgelig at knivsvingerne tilhører en gruppe stemmekveg som sosialistene har gjort seg avhengige av. For sosialistene er makta viktigst.

Hvor mange av oss må dø før mer anstendige politikere tar over sjappa og deporterer De Uintegrerbare?