Stortingspolitikerne ser ikke nazismen som er i Allahs onde islamisme

Det er her i Norges nasjonalforsamling, som skal ivareta de grunnleggende norske verdier, politikerne bevilger år etter år hundrevis av millioner til fremme av islams ondskap. SIAN protesterer. Mange gleder seg over, til og med Hege Storhaug, at vi er så få.

Hundrevis av millioner til bevilges til islams ondskap:

Stortingspolitikerne ser ikke nazismen som er i Allahs onde islamisme

Stortinget øser ut penger i øst og vest til personer og organisasjoner som fremmer islam. Skattebetalerne må bare i inneværende år punge ut med 187 millioner kroner til 219 moskeer, og det drysser milde pengegaver til nær sagt alt og alle som arbeider for å fremme islams sak, herunder integrering, mangfold og inkludering. Også andre «gode flerkulturelle tiltak» blir tilgodesett - millioner bevilges til formål som skal hindre at muslimer blir terrorister. Den private islam-sympatiserende stiftelsen Antirasistisk Senter, som vil ha forbud mot Stopp islamiseringen av Norge - fordi «SIAN oppfordret til folkemord» - får neste år 5 millioner. Det var KrF som sørget for en ekstra påplussing av 2,9 mill kroner. Våre folkevalgte har den holdning at det islam og muslimene tilfører Norge, er så verdifullt at det må staten premiere.

Sylvi Listhaug ble skjøvet til side som statsråd av Erna Solberg - Siv Jensen så til at Listhaug motstandere fikk det som de ville.

Christian Tybring-Gjedde er en politisk vinglepetter - han protesterer mot Stortingets islamvennlige verden, men er likevel med på ferden. Han burde for lengst ha brudt ut av FrP og dannet et nytt parti, men som politiker har han det vel ganske så bekvemt som han har det. Da det blåste som hardets måtte han sykemelde seg.

Det er da også slik at enten man går til Stortingets flertallsgruppe eller til opposisjonen så har man den samme positive holdningen til Islam. Muslimene har klart sagt fra om at de stemmer på det eller de partier som gir mest tilbake til islam. Her kommer Støre og Solberg i muslimenes kritthus, for mens Støre sier at nordmenn må tilpasse seg «Det nye Norge», hevder Solberg at islam «beriker det norske samfunn».
Det norske folk sier noe annet - ca. 40 % mener at muslimer utgjør en trussel mot norsk kultur, mens 30 % tror islam ønsker å ta over Europa. Dette er helt i tråd med undersøkelser i andre europeiske land. Over alt ser den etniske europeiske befolkningen på islam som skremmende. I Frankrike med sine 8 millioner muslimer snakker man ikke lenger om det blir borgerkrig i landet - men når.
Det er masseinnvandringen av muslimer som europeiske politikere har åpnet for som er årsaken til konfliktene. De sosialdemokratiske partiene som tidligere dominerte det politiske liv har mistet sine posisjoner. Det samme gjelder langt på vei for de kristelige høyrepartiene. Velgerne vender ryggen til den islam-vennlige politikken som de gamle partiene har ført i Europa de siste ti-årene.
Hillary Clinton i USA er en av de få toppolitikerne som har begynt å skjønne alvoret. Hun tar avstand fra oss såkalte «høyrepopulister», men skal vi nøytraliseres må både USA og Europa få kontroll med innvandringen, sier Hillary. Merkel har vært for imøtekommende, nå må det sies at Europa har gjort sitt - nå må islamske land selv ta grep for å få levedyktige samfunn, slår den tidligere amerikanske utenriksministeren fast.
Dessverre - det er ingen oppvåkning blant norske politikere. En Christian Tybring-Gjedde, Per-Willy Amundsen og en Silvy Listhaug blir av sine politiske kolleger oppfattet som umusikalske solister med null innflytelse i den politiske virkelighet. Det er ikke lenge siden selveste statsministeren , da som kommunalminister, ville ha deler av sharialovene innført i Norge.
Politikerne så ikke ideologien bak nazismen - vår tids politikere ser ikke ideologien bak vår tids nazisme - som er islamisme og som har dette «evangeliet»: Ingen annen religion enn islam godtas. Drep de vantro. Det er forbudt å gifte seg med hedninger. Drep alle som ikke underkaster seg islam. Halshugg de vantro og skjær fingrene av dem. Dere som tror slutt dere ikke til de kristne og jødene. Demokratiet anerkjennes ikke - det er kun Allahs lov som gjelder. Menneskerettighetene må underordnes sharialovgivningen.
Det er disse «islamske verdiene» norske politikere opphøyer som verdifulle i vårt samfunn – så verdifulle at de er verdige hundrevis av millioner i støtte fra staten og oss skattebetalere.
Forstå det den som kan.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
leder