Yama Wolasmal skjuler den islamske agendaen!

Islam-dyrkeren i NRK - Yama Wolasmal - her sammen med Dagsrevyens Nina Owing. (Foto: NRK)

Ingen norsk borger som fremmer våre verdier:

Yama Wolasmal skjuler den islamske agendaen!

Er Yama Wolasmal i Dagsrevyen egentlig en potensiell femtekolonnist - som kanskje ender opp som NRK-sjef den dag islam får enda større makt i landet? Om så skjer vil han ganske sikkert ha seg frabedt enhver islam-kritikk i radio og på TV. Under den kalde krigen var det mange som spurte kommunisten - hvilken side står du på den dagen de russiske soldatene kommer? Man kan stille spørsmålet til Wolasmal: Hvilken side står du på den dagen imamene og ayatollhaene utsteder sine direktiver? Vi vet ikke hva NRK-reporteren vil svare, men vi vet at han er bekjennende muslim og at han tror på Allah. Dermed har han underkastet seg Muhammeds totalitære ideologi og Allahs terrorprogram - et politisk verdisyn som er fjernt fra det norske. Derfor er ikke Yama Wolasmal norsk i sjel og sinn. Journalister har ikke noe behov for å uteske Wolasmal sine holdninger på dette området.

Kanskje denne veltalende, pent kledde mannen med velfrisert hår og diskret muslimskjegg i NRK-ruta ikke er noen «god muslim»? Kanskje han er «bare» sekulær muslim, eller «moderat» muslim, «kulturell» muslim, «ikke-praktiserende» muslim? Hvis denne defineringen betyr at de tar avstand fra sharia-lovgivningen og politisk islam, vil i så fall innebære at de er ikke muslimer. Wolasmal skjuler for seerne hvor han står i dette bildet.
Debattprogrammet han ledet da han var ansatt i TV2 viste tydelig at programlederen sto på muslimenes side, og i NRK-revolverintervjuet mot den israelske ambassadøren i Norge, Raphael Schutz, flagget intervjueren holdninger som Palestinakomiteens folk måtte fryde seg over. I en aggressiv tone spør Wolasmal ambassadøren: «Hvorfor tar dere palestinsk land ulovlig?» Jødenes rett til Judea og Samaria, det forhold at Israel ikke okkuperte land fra noen stat og at FN’s fordømmelse er iscenesatt av muslimer og andre diktaturstater, var luft for den islamske NRK-aggressoren.

Vi ser frem til den dagen den samme reporter Yama Wolasmal reiser til islam-land og spør muslimene hvorfor de forårsaker så mye undertrykking, terror, smerte og død. Det må jo passe bra nå da Saudi-Arabia er medlem av FNs menneskerettighetsråd og belærer blant andre Danmark om at menneskerettighetene må respekteres, samtidig som Saudi-Arabias religionspoliti pisker og fengsler kvinner som viser ankler fordi de islamske kjortlene ikke er lange nok,
Yama Wolasmal behøver for øvrig ikke å reise til islam-land for å få et innblikk i muslimenes forkvaklede samfunnsliv. Han kan oppsøke frafalne muslimer og få de til å fortelle hvorfor de forlot islam. Den unge mann som fortalte om det i Aftenposten 13. juli 2017 og som ikke våget å opptre med sin navn av frykt for reaksjoner fra familien, skrev: «I dag innser jeg hvor tåpelig jeg må ha virket når jeg gang på gang forsvarte islam på diverse nettforum.»
Yama Wolasmal har alle forutsetninger for å fortelle nordmenn så vel som den øvrige verden om islams ondskapsfulle slimslør og islamsk terror som legger seg over religionen, kulturen og det politiske liv. I stedet velger han å være den som fremmer denne ondskapen. Yama Wolasmal er i dag ingen norsk borger som fronter norske og vestlige verdier.

Stopp islamiseringen av Norge, Agder avd. (SIAN),
Arne Tumyr
Leder