Islamske stater

Tekst: Mansour Talebi | Publisert: tor 26.11.2015 kl. 21.27
Ansiktet til IS og IS-tilhengere i Norge
Muslimer har nok en gang fulgt Koranens påbud om å drepe ikke-muslimske mennesker. Det var de blodtørstige muslimer som har igjen massakrere uforsvarte sivilister, særlig unge mennesker i Paris. 
Tekst: Andreas Wahl Blomkvist | Publisert: fre 18.10.2013 kl. 11.47
Den arabiske verden har skjermet seg for kritikk
På grunn av religiøse moderate og politisk korrekthet, spesielt fra den liberale fløyen, har det blitt vanskelig å kritisere religion der det er nødvendig. Intoleranse og tribalisme fra islam sitt utspring 600-tallet, preger flere samfunn verden over, skriver Andreas Wahl Blomkvist i denne tankevekkende artikkelen - der han tar opp en rekke aspekter knyttet til religion og religionskritikk.
Tekst: Arne Tumyr | Publisert: fre 09.08.2013 kl. 13.45
Islamismen på slaktebenken i hele Midtøsten
Venstresidens kommentatorer her i landet snakker ikke lenger om «Den arabiske våren». Hele det vestlige, politiske miljø ble satt ut av spill – da en demokratisk valgt muslimsk president i Egypt ble fjernet ved et militærkupp. Det er ikke til å tro. Selv president Barack Hussein Obama applauderte kuppgeneralene! Det Vesten ikke skjønner – ikke vil skjønne – er at islam med tilhørende islamisme i all sin begredelighet – er i ferd med å kollapse.

Sider