Muhammed, islams profet

Tekst: Harry Richardson | Publisert: ons 30.09.2015 kl. 14.36
Historien om Muhammed
En ny bok er kommet ut som trolig vil glede alle som er interessert i sann informasjon om islam. Boken heter «Historien om Muhammed» med undertittelen «Islam utilslørt». Boken, som er skrevet av australieren Harry Richardson, har følgende utgangspunkt: «Denne boken er tilegnet alle mennesker i verden, uansett hvilken tro de måtte ha.» Med redaksjonell bistand fra bokhandler Ivar Andreassen og forlegger Jens Jacob Dreyer, har Kåre Magnus Dreyer utgitt boken på norsk.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: tor 11.12.2014 kl. 12.14
Historien om de tre svar
I Muhammeds tidlige forkynnelse i Mekka refererte han ofte til jødenes hellige skrifter. Muhammeds egen hedenske Quraysh stamme ville sette ham på plass ved å få ham til å motsi de jødiske hellige skrifter. Hedningene oppsøkte derfor jødene i Medina og fikk beskjed om de tre spørsmål de skulle stille Muhammed for å avgjøre om han var en profet: Spørsmål 1 Hva skjedde med de unge menn som forsvant for lenge siden?
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: tir 25.11.2014 kl. 20.37
Muhammeds eneste mirakel – en bløff
Et annet mirakel var at han forut for slaget ved gravene (der også matmirakelet fant sted), slo mot en stein slik at det slo tre gnister. Hvis det å slå gnister på en stein er et mirakel, fantes det i sannhet mang en profet i blant 1800-tallets anleggsslusker; rallarne blant de svarte fjellene i det høye nord.

Sider