Aksjon for deportering av seksualpredatorer i Oslo

Divergerende faktabeskrivelser fra SIAN og feministene bak #Metoo

Aksjon for deportering av seksualpredatorer i Oslo

XXL-dama i Operapassasjen med klar melding

Johan Sverdrup sier fra til sine etterfølgere.

seksualpredatorvennlig småbarnsmor sensurerer SIANs meningsytringer.

frenetisk snøfonneklatring fra feminist med ønske om å ikke deportere seksualpredatorer.

Ymse organisasjoner for selvtilfredse og navlebeskuende egoistiske mannshatere demonstrerte mot tafsere i Oslo i dag. Islam ble ikke nevnt, til tross for at denne ideologien med god margin er verdens hyppigst forekommende motivasjonskilde for seksualpredatorer, og at nesten alle tafsende drittsekker visstnok er muslimer.  Det fullstendig feilinnrettede fokus hos #Metoo kampanjen har sammenheng med at involverte arrangører er kulturmarxister.

#Metoo saken er ikke uventet kuppet av feministgrupperinger med liten eller ingen omsorg for andre enn seg selv. (Det har vi dokumentert her). For å bøte på den påviselige mangel på medmenneskelighet hos flere av arrangørene, deltok SIAN i dagens markering.

#Metoo klarte ikke å la være å sette fokus på Trump sin ordbruk. Dette er latterlig. Ekstra festlig ble det da vi observerte at «Democrats Abroad» deltok.  Hva pokker gjør de i et slikt arrangement? Har de glemt Bill Clintons sigarføring? Har ikke Demokratene i USA nok med å feie ut predatorer og tafsere fra sine egne skap og kroker? Feig avledningsmanøver fra de hitreiste amerikanske kulturmarxistene.

Til stede var også den venstreekstreme hatgruppen «Black Lives Matter». #Metoo er jo innrettet som en hatkampanje mot hvite menn. Realiteten er at svarte kvinner ikke i målbar grad voldtas eller sextrakasseres av hvite menn. Og ja – Black Lives Matter. Like mye som White Lives Matter. BLM sin tilstedeværelse er velegnet for å avlede oppmerksomheten fra Vestens reelle problemer – muslimske seksualpredatorer.  

Til stede var også nyslått biskop Kari Veiteberg – kommunisten som for tiden er sysselsatt med å rive i filler siste rest av kristenhet i bispedømmet. Dette Antikrists sendebud fikk fin plakat ved kirkedøra si som takk for talen.

Ikke ett ord hørte vi om muslimenes hemningsløse overrepresentasjon som gjerningsmenn i seksualforbrytelser.  99% av kvinnene i Egypt er utsatt for seksualisert vold. Av muslimer. I Sverige anmeldes 20 voldtekter per dag. 14 av dem henlegges. Dette interesserer feministkjerringene midt i aftensangen. De er mer interessert i imaginære og/eller bagatellmessige overgrep, sett i forhold til den virkeligheten som våre barn og unge kvinner tvinges til å oppleve som betaling for det multikulturhelvetet vi er tvangspåført.  Nærmere om dette hykleriet [på Ekte Nyheter].

Det er beskrivende for «Metoo kampanjen at det ikke var mulig å se ett eneste skauthue på Youngstorget og Eidsvolls plass. En burkababe som forviller seg inn i slikt selskap, ville blitt æresdrept på flekken. Lettkrenkethet og feministisk mannshat er ikke for alle. Allah straffer frimodige muslimkvinner med alt fra juling til en flytur fra balkongen. Noe å tenke på for arrangørene, dersom de hadde vært utstyrt med medmenneskelighet. 19 av de 20 verste landene å leve i for kvinner er islamske. Og her står norske feministførkjer med sine underkuede balleløse betahanner, og hoier om pussygrabbing. Det er patetisk.

Johan Sverdrup var den norske parlamentarismens far. Han står på sokkel på Eidsvolls plass, med plakat til støtte for deportering av seksualpredatorer. En norsk kvinne klatret opp og fjernet plakaten. Til tross for at hun er småbarnsmor, er hun helt uanfektet av at muslimer står for 95% av barnevoldtektene. Hvor er barnevernet??? Da Anna Bråten spurte dama om hun ville ha seksualpredatorer her, svarte godfjotten; «Er du rasist?». Ettersom hun spurte om Anna var rasist, er det ingen tvil om at hun skjønte hvem de reelle seksualpredatorene faktisk er. Å være motstander av import av seksualpredatorer er altså rasistisk, i #Metoo kampanjens optikk. Hvordan Sverdrup sin etterfølger i Venstre, den kontroversielle og hyklerske Trine Skei Grande stiller seg til saken er ukjent. Hun var ikke til stede i dag.

Å være tilhenger av #Metooo synes å være synonymt med hat mot alminnelige menn, og aksept for muslimske seksualpredatorer. Det forekommer jo ikke noen form for problematisering av alle de notorisk voldtektstilbøyelige muslimene som invaderer Vesten. #Metoo kampanjen er dessverre blitt forbeholdt kritikk av tafsing og overgrep fra ledere i politikk, organisasjonsliv og næringsliv, utført «nedover». Som det også har vist seg, gjelder heller ikke samme regler ettersom overgriperen er mann eller kvinne (jamfør Trine Skei Grande). Hykleriet og dobbeltmoralen er formidabelt.

Norske medier har også rapportert fra begivenheten. Dog uten å problematisere arrangørenes ensidige fokus på temaer som er mindre alvorlige / bagatellmessige, sett i forhold til islamsk voldtektstilbøyelighet og seksualpredatoradferd. Det er dessverre et faktum at sentrale samfunnsaktører som politi, politikere og medier skjuler sannheten om den utskrakte muslimske seksualpredatoradferden. Derfor så vi feks at BBC ikke nevnte islam da de nylig lagde en serie om de muslimske groominggjengene i UK,  til tross for at seksualpredatorene i all hovedsak er muslimer med opprinnelse i Pakistan og Bangladesh (såkalte «Asians» på politisk korrekt villedende språk).  Journalister som faktisk våger å informere om muslimske seksualpredatorer risikerer å bli arrestert.

«Vi vil ikke ha SIAN på markeringen vår» sa en av feministene (nederste bilde), idet hun frenetisk klatret rundt i snøfonna for å fjerne våre plakater. Vel, vi ba ikke om å få besøk av dere under Arendalsuka heller. Men det er en grunnleggende del av vestlige frihetsverdier, at motstridende holdninger utsettes for kritiske spørsmål slik at almuen blir best mulig opplyst. Feministenes eneste måte å møte motargumenter på, er rasistbeskyldninger og sensur.

 

SIAN vil til tross for folkefiendtlig holdning og adferd fra feminister og statsmakt, fortsette å sette fokus på muslimske seksualpredatorer.