Eliten forbigår islam i stillhet og tildekker katastrofe-varslene!

Arbeiderpartiets nestleder, Hadia Tajik, mener at får «ungdommen» opplæring med etikk fra Koranen - da blir alt bra - da unngår vi «radikalisering».

En dag blir vi mange nok som vil nedkjempe islam - likegyldige politikere svikter i dag land og folk!

Eliten forbigår islam i stillhet og tildekker katastrofe-varslene!

Muslimer er forpliktet til å drepe de «vantro» . De mener at Vestens demokratier har spilt fallitt. Alt og alle som motsetter seg islamsk dominans må fjernes med makt - hvis da ikke muslimske ledere oppnår det samme gjennom et samarbeid med myndighetene. De 250.000 muslimene som har invadert landet etter en villet politikk fra myndighetenes side, og som ut fra sin tilhørighet er veritable femtekolonnister, har en lærebok som krever at hele verden skal underlegges islam, men politikerne forbigår dette i stillhet. De snakker ikke om muslimer men om «innvandrere». Det er ikke islamske terrorister som de siste årene har utført 100.000 terroraksjoner med 60.000 døde – det er «terrorister». Muslimer og norske islam-sympatisører demonstrerer aldri mot «islamsk terrorisme» - de demonstrerer mot «terrorisme». Stortinget finansierer femtekolonnistenes virksomhet - som dermed får en enorm ødeleggelseskraft mot det norske samfunn. Norske politikere er apatiske - uten evne og vilje til å hindre islamismens invasjon i samfunnslivet. De har ansvaret for den nedadgående spiral som er i ferd med å ødelegge vår sivilisasjon. Våre grunnleggende verdier undergraves. Er vår tids politikere svikere?

Sverige som har tatt imot over 2 millioner muslimer, får nå smake Muhammeds medisin i form av destabiliseringsaksjoner av det svenske samfunn. Men det er, ifølge svenske myndigheter, ikke muslimer som står bak de nedbrytende kreftene – det er «ungdomsgjenger». Journalistene forteller oss at det dreier seg om «svensk gjengkrig». I fjor var det 300 våpenoppgjør med 43 drepte og 135 sårede. Sverige har en av verdens verste voldtektsstatistikker. På et halvt år er
det anmeldt nesten 10.000 seksuallovbrudd. Hundrevis av biler er blitt påtent, politiet har mistet kontrollen i Malmø-distriktet der det er ca. 90 prosent muslimer. Politiet angripes av muslimske ungdommer - det er 60 «no-go-soner» der etniske svenske borgere ikke føler seg trygge på grunn av islamsk dominans.
Selv Aftenposten er bekymret over utviklingen i nabolandet. I en lederartikkel lørdag heter det at utviklingen i Sverige er dyster, men som vanlig nevnes ikke med ett ord at det er den ødeleggende innvandring av muslimer som er den egentlige bakenforliggende årsak.

Myndighetene begår fullstendig skivebom når de setter enorme ressurser inn for å bekjempe «radikalisering av unge muslimer». «Gi ungdommene en koran før ekstremistene tar de,» sa leder av justiskomiteen, muslim og nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik. Ja, nettopp i Koranen kan de lese i detalj side opp og side ned hvordan ikke-muslimer skal fjernes fra denne verden.
En ung muslim skrev i Aftenposten 13. juli i fjor at han hadde forlatt islam, men våget ikke å si det hjemme eller til andre muslimer. Han skrev: «Det folk flest ikke forstår, er at problemer ikke ligger hos de radikaliserte, men islam.»
SIAN har for lengst skjønt dette - derfor må islam og islamiseringen stoppes. Islamisme er på mange måter verre enn nazismen og kommunismen. Statsminister Erna Solberg har ikke forstått hva dette dreier seg om. Hun sier: «Islam beriker det norske samfunnet». Andre hevder at vi må ha «dialog» med islamistene.
Nei, sier vi i SIAN - islam må fordømmes, bekjempes, og destrueres.
Vi beskyldes for «krigsretorikk» - vi hiver bensin på bålet. Det sier de som vil underkaste seg og heller krabbe på knærne under Muhammeds og Allahs diktatur - fremfor å stå oppreist for frihetens sak.
Da Chamberlain inngikk München-avtalen i september 1938 hyllet norske aviser Tyskland og Italia som «fredsmakter». Handels- og Sjøfartstidende skrev at de som var skuffet over fredsavtalen var de som gjerne ville ha krig.
Mens nazi-motstanderne for 80 år siden ble utpekt som ansvarsløse krigshissere, blir SIAN-tilhengerne og andre islam-motstanderne i dag stemplet som useriøse og hatefulle. Vi mangler både nesekjærlighet og toleranse.
Den dag vil komme da vi er mange nok som innser - og som er villige til å ta konsekvensene av konfrontasjonen med islam - og kampen mot islamistene. Vi må vinne over barbariet dersom vi vil bevare vår sivilisasjon.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
Leder