Jihad skal angivelig ikke bety annet enn kampen for en «indre renselse»?

Jihadister - martyrer - er klar for dåd - de skal dø i kampen for Allah. Som lønn får de fare direkte til paradis der skjønne jomfruer med en «appetittlig skjede» venter dem.

Islam-salg som «hakka møkk» i den vestlige verden

Jihad skal angivelig ikke bety annet enn kampen for en «indre renselse»?

«Gode muslimer» som har bodd i et vestlig land og som har lært på nytt, får seg ikke til å tro at islamsk lære er så rå og barbarisk som de opplever den i Vesten. Derfor leter de med lys og lykte i Koranen for å finne en mildere Muhammed, de forsøker å trikse og mikse med Koran-vers slik at meningsinnholdet kan aksepteres. En av dem er Hamza Ansari som i Aftenposten skrev: «Jihad er et av verdens mest misforståtte begreper. Begrepet som opprinnelig handlet om indre renselse, en kamp mot det onde og strid for et samfunn med sosial velferd, blir i dag knyttet opp mot ekstreme elementer som selvmord, blodbad og global terrorisme.»

Norske oppslagsverk derimot oversetter jihad til «hellig krig». Men Ansaris utlegning kjøpes av søkende konvertitter - som helst vil at de skal kunne si «Milde Muhammed du som sagde» - på samme måte som de sier «Milde Jesus». Nettopp fordi jihad og islam fremstilles slik Hamza Ansari presterer, så selger islam i Vesten som «hakka møkk».

Men de som går til Koranen, Hadith og annet islamsk lærestoff - de får en sjokkartet opplevelse. Her kan de få «kunnskap» om hvilket paradis som venter «de hellige krigere». Når bomben er sprengt og et stort antall lemlestede lik samles sammen, jubler jihadistens familie. Der er det fest fordi familiens martyr har kommet til paradiset - og hvilket salig liv er det ikke som venter ham der!
Martyrene blir lovet 72 jomfruer. De beskrives som kyske med nedslåtte øyne, generte, uberørte med ubrudt jomfruhinne, ydmyke. Videre – de er pene, mørkøyde, evigunge med appetittlig skjede, ikke menstruerende, uten urin og uten avføring og barn. Jomfruene har høytsittende bryster og de er mer perfekte enn noe jordisk menneske. De fleste er skapt av Allah i paradis. Hvis en kvinne er kommet til paradis men ikke hennes mann på jorden, da skal hun gis til en annen muslim i paradis
Ifølge Galal Al-Kushk vil de muslimske menn i paradis ha sex med både kvinnene fra paradis og med de som kommer fra jorden. Asiya og jomfru Maria vil gifte seg med Muhammed.
Dette fremgår i klartekst av Koranen.
Refleksjonene gjør seg selv.

Arne Tumyr