Noen erfaringer fra Jernbanetorget 18.12.2010.

Basim Ghozlan er en av lederne for islamiseringen av Norge. Blandt muslimene.

Noen erfaringer fra Jernbanetorget 18.12.2010.

SIAN holdt en motdemonstrasjon under slagordet: ”Sammen mot islamsk terror”.
På Jernbanetorget utspant det seg også en liten diskusjon mellom Basim Ghozlan som bl.a. er ansvarlig for nettstedet islam.no. Ghozlan er en av talsmennene for det muslimske brorskapet i Norge som Walid al-Kubaisi satt søkelyset på i sin film; ”Frihet,likhet og det muslimske brorskap”. Ghozlan kom selv bort til SIANs demonstrasjon for å diskutere. Her er et kort utdrag fra diskusjonen mellom ham og en representant for SIAN: Rolf Eriksen.
Ghozlan: Hvorfor er dere så i mot islam som bare vil fred?
Eriksen: Fordi islam ikke betyr fred, men underkastelse og fordi islam er en voldelig og totalitær ideologi.
Ghozlan: Det er ikke sant.
Eriksen: Hva betyr ”taqiyya”?
Ghozlan: Å lyve.
Eriksen: Og det er et uttrykk i islam, og lov, ikke sant? For å villede fienden?
Ghozlan: Nei, nei, Det er ikke lov.
Eriksen: I shia-islam?
Ghozlan: ja,ja, i shia.
Eriksen: Ok, så hva med ”kitman” hva betyr det?
Ghozlan: Å gjemme noe, skjule noe.Ikke si hele sannheten.
Eriksen: Ok, også brukt i islam?
Ghozlan: Nei, islam er for fred vi skal ikke lyve, bror.
Eriksen: Det du sier nå er faktisk ”taqiyya” og ”kitman”. Du benekter først at det er lov å lyve i islam, så innrømmer du at det er lov i shia-islam (Ghozlan er sunni-muslim) og så skjuler du deler av sannheten ved å si at det ”bare er shia,er” som kan gjør dette for å villede fienden. Du beviser at jeg har rett, muslimer har lov til å lyve eller ikke å fortelle hele sannheten, og det gjør de bl.a. ved å benekte alle de voldelige versene i Koranen.
Ghozlan: Hvilke voldelige vers?
Eriksen: (sukk) hva med det mest kjente, sure 9,5?
Ghozlan: (smilende) Hva sier dette?
Eriksen: Det vet du, selv. ”Når de fredlyste måneder er over så drep avgudsdykerne,legg bakhold for dem, men løslat dem hvis de går over til islam og betaler jizyia, osv.
Ghozlan: Men har du lest alt? Dette er tatt ut av sammenheng! (”taqiyya”) Skal vi lese. (Ghozlan skal her ta frem koranen som han har på sin iphone – oppfunnet i hat-landet nummer 1 for muslimer: USA)
Eriksen: Vi har lest og vi trenger ikke noen innføring i islam fra deg her. Jeg har et siste ord til dere: Vi dømmer dere etter hva dere gjør når dere kommer i flertall. Se på Saudi-Arabia og Iran. Tror dere at noen i Norge og Europa ønsker seg slike tilstander?
Ghozlan sammen med andre unge muslimer: Men det finnes ikke noe virkelig islamsk land i dag!!
Eriksen: Akkurat som mange kommunister sa når man snakket om Sovjet-Unionen eller Kina; ”det virkelige sosialistiske samfunnet finnes ikke, bare vent osv”. Betyr dette at dere tar avstand fra Saudi-Arabia?
Ghozlan: Bror, vi må gå fra dere nå. As-salamu alaykum. (Ghozlan og hans muslimbrødre går)
 
Konklusjon: Ghozlan og hans tilhengere er ”inne i varmen” hos PK politikerne. De er smilende, smiskende og fulle av løgn fordi de vet at det tjener saken. De lever i ”Dar al-harb” (krigens hus/vesten) og tilpasser seg til enhver tid de rådende omstendighetene for å oppnå sine mål. Her er det interessant at de fastholder at det ”ikke finnes noe egentlig islamsk land” og dette beviser at det er det islamske kalifatet de streber mot og dette bør få både PST og andre til å følge dem med argusøyne. De er farligere enn Najumuddin Faraj Ahmad (”Krekar”). Islam spiller alltid flere spill, det er derfor bevegelsen er så seiglivet. Islam kommer med terror i en form og med ”salam” i en annen form. Målet er imidlertid det samme: å fjerne demokratiet, de vestlige sivilisasjoner og dominere enhver kultur der de har mulighet for det og etablere sharia. Det kan sammenliknes litt med kommunistene. På 70 tallet snakket noen om på en ”fredelig overgang til sosialismen” før det klasseløse samfunnet ”kommunismen” skulle komme. Andre sa det rett ut: ” Vi følger de revolusjonære tankene fra Marx og Lenin og vil ha væpna revolusjon”. Nazismen og kommunismen er beseiret ( til hvilken pris mine politikere?) men islamsk innflytelse vokser over hele Europa.
Mens barn av kommunistiske foreldre kunne vende sin familie ryggen politisk og sågar melde seg inn i Unge Høyre og ”forlate kommunismen” uten å risikere livet, så gjelder dette ikke islam. Muslimer tillater bare muslimsk reproduksjon i egne rekker. Da øker de i antall. Dette er en oppskrift på suksess for dem og svært farlig for alle oss andre.
 
SIANs nettredaksjon.