SIAN markerer mot befolkningsutskiftingen i Østfold

Islam gjør sitt beste for å erobre Sarpsborg

SIAN markerer mot befolkningsutskiftingen i Østfold

Østfold renner over av gode muslimske fundamentalister. Fylket er landets største eksportør av IS krigere. SIAN gratulerer, og har belønnet dem med to besøk i år.

Mer effektivt enn tåregass og batong mot gode muslimer.

De sosialistiske nissene synger kumbaya mens muslimene ler hele veien til moskeen.

 

SIAN avholdt en meget vellykket stand i Sarpsborg lørdag 24.9.2016. Godt oppmøte av gode nordmenn, og generelt god omsetning på brosjyrer med SIANs fokeopplysning.

Talene kan sees her;

Stig Andersen 1
Mona Solvang
Kareem Sadraee
Mansour Talebi
Anna Bråten:
Stig Andersen 2
Lars Thorsen
Stig Andersen 3

En ikkemuslimsk flyktning ble den glade eier av min sharialovsamling, da vedkommende hadde et sterkt ønske om engelskspråklig dokumentasjon på at islam faktisk er «really bad». Intet dokumenterer islams ondskap bedre enn deres egne ord.

Vestens problem er todelt. Jihad ved immigrasjon, og jihad i den mer omtalte formen, terror. Det som kalles terror er ikke annet enn helt normal muslimsk hellig krig for Allahs sak. Virkeligheten forteller oss at så og si all terror i verden er muslimsk. Virkeligheten forteller oss at hatmanualen deres befaler det, og at islams oppfinner også praktiserte det.

Baserer en seg på virkelighet og sannhet – hvilket nok er lurt i et så eksistensielt spørsmål som den islamske invasjonen – så er det rett og slett ingen annen tilgjengelig konklusjon enn at Allahs stormtropper er her for å gjennomføre Allahs befalinger. Det eneste oppsiktsvekkende ved samtidens islamproblem, er at politikere både på høyre og venstresiden i vår tid gjentar Arbeiderpartiets landsforræderi fra 1930-åra, fordi de ikke ønsker å ta belastningen ved å pirke borti islamgørra. De håper på at borgerkrigen lar vente på seg til neste stortingsperiode. Det er bare en liten håndfull politikere på Stortinget som har evne og/eller vilje til å tenke strategisk, om islamproblemet.

En innbygger i Sarpsborg kunne ikke lenger gå ut av leiligheten om kvelden fordi bydelen var omgjort til islamsk ghetto. En bekjent jeg møtte kunne bekrefte at bydelen i stor grad var befolket av muslimer fra Somalia.  Kommunen har åpenbart feilet med integrasjonen av disse. Som vanlig er det ikkemuslimene som må betale prisen for myndigheters tafatthet og de gode muslimenes naturlige ekspansjons- og erobringsvilje.

Sosialistene hadde sendt Ungpionerene denne gangen, for å synge «små barn av regnbuen». Det var fint de første fem minuttene. De påfølgende 115 minuttene var det ikke fullt så fint. Sangen var falsk. Ikke fremføringen, men innholdsmessig! Sangen symboliserer multikulti utopien og dokumenterer at sosialistene vegrer seg for å akseptere virkeligheten. Alle kulturer er ikke like. Alle kulturer er ikke interessert i å synge «Kumbaya». Noen kulturer er menneskefiendtlige. Og må behandles deretter. Islam er ikke en gang en kultur, det er ukultur.

Mens gode muslimer lærer ungene sine å hate vantro fra de er en neve store, lærer sosialistene ungene å hate sannheten. Utfallet blir ikke så ulikt. Sivilisasjonen, inklusiv de nevnte sosialister, går åt skogen. Sosialister og islamister blir slik partnere i totalitær menneskefiendtlig politikk.

Kanskje de unge håpefulle burde satt seg ned og grublet litt på fakta og forsøkt å komme opp med noen saklige argumenter? Når de har gjort det lenge nok, går det trolig opp for dem at det ikke eksisterer gode argumenter som taler mot å bedrive kritikk av islam.

Etter muslimenes aggressive innsats i Moss for to uker siden hadde politiet nå klokelig utstyrt seg med firbent ekstremisttygger. Det roet åpenbart ned et par grupperinger av sinte unge muslimske menn som kom og gikk på torget gjennom hele markeringen. Gode muslimer eier ikke respekt verken for vantro politi eller menneskelagde lover, men bikkjer det liker de dårlig. Dette – som alt annet særegent og negativt ved muslimer – har sin forklaring i Muhammeds liv og lære.  Hvilket er nok et bevis på at islams doktriner ikke byr på særlig intelligente løsninger.

Sarpsborg var årets siste planlagte stand. Få er villige til å høre på folkeopplysning i toppluevær. Vi kommer like sterkt tilbake til neste år.