Skam deg! ropte den islamvennlige damen

Smilende og blide begge to, Anna Bråten fra SIANs hovedkontor og leder i Agderavdelingen, Arne Tumyr, til tross for motbør under punkitmarkeringen i Kristiansand. Nå står Arendalsuka for tur.

Dystert møte for Arne Tumyr i Kristiansand da han lørdag demonstrerte mot islamiseringen og islam:

Skam deg! ropte den islamvennlige damen

Det ble en reflektert nedtur for lederen i Agderavdelingen i Stopp islamiseringen av Norge, Arne Tumyr, under SIANs punktmarkering i Kristiansand lørdag. En velkledd dame i førtiårene kom helt opp i ansiktet på ham og skrek: Skam deg! Samtidig uttrykte hun sin fulle støtte og respekt til en nærstående aggressiv ung muslimsk kvinne i sin sharia-uniform. Tumyr sier til SIANs nettavis etter episoden: Utsagnet. og det faktum at angjeldende norske borger åpenbart var opprørt over at vi demonstrerte mot det islamske barbariet, etterlater inntrykket: Kanskje hun har mange med seg og muligens mener de at det er greit om Norge blir den 58. islamske staten?

- Dessverre stoppet ikke den åpenbart islamvennlige kvinnen og begrunnet hvorfor jeg skulle skamme meg, men muligens mener hun at det er rasisme å ta avstand fra islam - og at ut fra religionsfrihetsprinsippet er det skammelig at vi tar avstand fra muslimenes ideologi og politikk, fortsetter Tumyr.
- Hva tenker du om det?
- Jeg var jo der ved gågaten i Kristiansand sammen med Anna Bråten og Lars Thorsen fra vår hovedorganisasjon. Vi delte ut våre brosjyrer og snakket med folk som både var enige og uenige med oss. I vårt opplysningsmateriell imøtegås på en saklig måte de usaklige anklager som rettes mot det vi står for - og vi avdekker islams sanne ansikt. Men angjeldende dame var ikke interessert i våre argumenter - muslimer tok smilende imot våre brosjyrer og kastet dem umiddelbart i søppelsekken.
-Men er det ikke også mange som lytter til SIANs budskap?
-Det er ganske forbløffende å legge merke til hvordan våre motstandere lukker seg inne i sin egen boble om islam - ikke bare det - men de anstrenger seg til det ytterste for at andre skal få anledning til å høre hva vi har å si. Muslimer med den politiske venstreside som haleheng motsetter seg samfunnets grunnholdning knyttet til ytrinsfrihet og folkeopplysning, noe som er urovekkende.
-Men hva med SIANs tilhengere - gjør ikke de seg gjeldende?
-Dessverre må mange av våre medlemmer og sympatisører gå stille i dørene. Hvis de toner flagg får de problemer både på jobben og i det sosiale liv.
-Er det mismotet som preger SIAN etter demoen i Kristiansand?
-På ingen måte. Alle er velkommen til vår stand i Arendalsuken - der møter vi «friske og opplagte» til nye utfordringer, sier Tumyr med et smil.

SIANs nettavis - redaksjonen.