Spennende islam-møte på biblioteket lørdag 9. september kl. 14 -16

Det er ikke så lett å være innpakket i den islamske sharia-uniformen niqab når tørsten må slukkes. De to damene må prise seg lykkelig over at ikke islams religionspoliti ser dem - om det hadde skjedd kunne det ha blitt mange piskeslag!

Kristiansand bystyre og Muslimsk Union er invitert:

Spennende islam-møte på biblioteket lørdag 9. september kl. 14 -16

Kristiansand bystyre og Muslimsk Union i Agder er spesielt invitert til opplysnings- og debattmøtet som SIAN (Stopp islamiseringen av Norge), Agder avd. arrangerer på Kristiansand folkebibliotek lørdag 9. september i tiden 14.00 - 16.00 der temaet er: «Islam – en trussel?». Møtet, som er åpent for alle med gratis adgang, vil finne sted i det nye møterommet i underetasjen etter at ombyggingen av biblioteket nå er ferdig.

Debattinnledere er Arne Tumyr, leder av SIAN Agder avdeling, og forfatter Britt Margrethe Kvaran Elli. Hun er aktuell med sin bok «Trussel eller mulighet? Et bidrag i kampen mot islamfrykt». Møteleder er Vidar Kleppe. Leder i SIAN Norge, Stig Andersen, åpner arrangementet.
Det blir innledende foredrag av de to hoveddebattanter. Deretter debatt med anledning til kommentarer og spørsmål fra publikum.
Britt Margrethe Kvaran Elli og Arne Tumyr har markert seg i samfunnsdebatten med ganske motsatte konklusjoner, hva angår spørsmålet om islams plass i det
norske samfunnet.
Ikke gå glipp av denne muligheten til å høre dem live, og selv delta i debatten.
-Er norske verdier utsatt for trussel? Statsministerkandidat Jonas Gahr Støre fikk dette spørsmålet under partilederdebatten i Arendal mandag. Støre svarte: «Nei, ingen trussel, men norske verdier er under angrep, ja.» Deretter henviste Støre til 22. juli og mente at angrep kom også fra høyre-siden.
Ifølge en opinionsundersøkelse av Gallup i 2015 mener halvparten av oss at islam utgjør en trussel mot norsk kultur.