Vellykket medlemsmøte i Stopp islamiseringen av Norge SIAN mandag 29.11.10

SIANS ordensvakter fra Afrika,Asia,Øst-Europa og Norge.

Vellykket medlemsmøte i Stopp islamiseringen av Norge SIAN mandag 29.11.10

Flere SIAN medlemmer og sympatisører trosset vinterkulden og møtte frem til

medlemsmøtet mandag 29.11. for å diskutere strategien videre for det anti-islamistiske arbeidet i Norge. Forrige gang SIAN forsøkte å benytte seg av norske lovfestede rettigheter til forsamlings og ytringsfrihet måtte møtet avlyses fordi den kommunistiske volds organsisasjonen som kaller seg ”Sos-rasisme” hadde sperret inngangen ned til forsamlingslokalet.

Denne gangen var politiet på plass og gjorde en utmerket jobb. I tillegg hadde SIAN organisert sin egen vaktstyrke – noe vi kommer til å fortsette med. Alle som skulle inn på møtet ble sikkerhetsklarert og geleidet trygt inn til møtelokalet. Gledelig for SIAN var at flere nye medlemmer og sympatisører var til stede og bidro aktivt med erfaringer og synspunkter til det som var møtets tema; ”Veien videre”. Etter formann Arne Tumyrs innledningsforedrag var ordet fritt og diskusjonen livlig. Tumyr reiste i sin innledning retorisk spørsmålet om ”kampen nytter” når vi ser hvilke krefter som mobiliseres imot oss. Svaret fra forsamlingen var imidlertid klokkeklar slik undertegnede oppfattet det: Kampen skal fortsette og den nytter! SIAN er nå registrert i enhetsregisteret, vi bedriver samfunnsnyttig arbeid ved å spre informasjon om hva islam er og hva islamiseringen av Norge innebærer. Dermed bør SIAN også kunne godkjennes av lotteritilsynet noe som vil kunne styrke vår økonomi. Det var også bred enighet om å utvikle organisasjonen i alle fylker der vi er representert og utvide vår tilstedeværelse fra Lindesnes til Nordkapp. En del av diskusjonen ble også viet spørsmålet om hvordan vi skal videreutvikle informasjons og propagandamateriell slik at det møter dagsaktuelle utfordringer og politiske spørsmål som folk umiddelbart forstår. Fra sekretariatet i SIAN ble det også opplyst om at medlemstilsiget øker for hver dag og den store utfordringen er å kanalisere denne over i politisk handling til beste for vårt land.
SIAN har eksistert som organisasjon siden 2008. I løpet av denne tiden har vi oppnådd å få en rekke medlemmer og å påvirke debatter i ulike fora, blogger og politiske partier på positive måter. SIANs nettredaksjon takker politiet for en positiv innsatsvilje og rekker også en stor takk til SIANs 7 ordensvakter som stilte opp. Til alle som fortsatt går med vrangforestillinger om hvem vi er og hva vi vil, er det viktig å legge merke til at SIANs ordensvakter bestod av norske statsborgere med etnisk bakgrunn fra Afrika, Øst-Europa, Asia og Norge. Deres hovedoppgave  var å beskytte SIANs lovfestetede rettigheter til møte,demonstrasjon og forsamlingsfrihet i samarbeid med politiet.
 
 
SIANs nettredaksjon