SIAN tar et oppgjør med seg selv

Leder i SIAN, Arne Tumyr: Vi har fått mange nye medlemmer det siste halvåret. Møtet den 29. november blir viktig – for da skal vi legge strategien for det videre arbeid fremover.

SIAN tar et oppgjør med seg selv

 
SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) tar nå et oppgjør med seg selv – om den situasjon organisasjonen befinner seg i - og den strategi som videre skal følges. Det skjer på et møte i Oslo 29, november kl. 18,30 i Møllergata 28. Dette er en sammenkomst for medlemmer med bekjente - der også de som sympatiserer med SIAN’s vedtekter og målsetting har adgang. Ikke-medlemmer som ønsker å delta på møtet må registrere seg - enten over tlf. 93234053 – eller på e-post-adressen: [email protected]
Det er organisasjonens leder, Arne Tumyr, som innleder til debatt over temaet: ”SIAN’s aktuelle situasjon – veien videre.”
Etter de opplysninger redaksjonen i SIAN’s Nettavis (www.sian.no) har innhentet har organisasjonen fått mange nye medlemmer det siste halvåret, men når medlemskontingenten er satt så lavt som kr. 100 pr. år for studenter og pensjonister, og kr. 200 for heltbetalende medlemmer, blir det ikke de store beløp i kassa. SIAN er derfor avhengig av milde gaver.
Så vidt vi forstår vil man drøfte på møtet om man skal avholde stands i tiden som kommer, om det har noen hensikt når man stadig blir angrepet av anti-demokratiske krefter. Arrangeres det temamøter er det ikke veldig mange som møter fram – og det er også spørsmål i hvilken grad man skal fronte saker overfor offentlige myndigheter.
Vi har spurt Tumyr om hva som blir det mest sentrale tema på møtet den 29. november. Han sier at den aller viktigste oppgaven SIAN står overfor er intet mindre enn å redde landet fra islam og islamiseringen. - I likhet med tidligere ber vi alle gode krefter om å bli med i motstandskampen – og det er gledelig at Ola og Kari innser hvor nødvendig det er - at man i dagens situasjon står vakt om de verdier vårt samfunn bygger på. Til slutt sier Tumyr: Vi håper på et hyggelig og opplysende møte - der vi gjennom en bred samtale og diskusjon kan få nye innspill i det videre arbeid.