Arkiv

Tekst: Lars Thorsen | Publisert: søn 14.10.2018 kl. 22.58
Erna slutter seg til FNs planer om folkemord i Europa
FN er skamløst ærlige på at de ønsker å skifte ut Europas befolkning med importerte feilkulturelle uintegrerbare mennesker. FN kaller dette ”Replacement Migration”. FN skal ha kred for ærlighet, men trekk for sin grenseløse ondskap, hensynsløshet og stupiditet. Dette er altså Erna Solbergs medsammensvorne.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: lør 13.10.2018 kl. 20.38
Utvanning av Det Norske på Østfoldbadet
Gode muslimer har i de seneste årene leid Østfoldbadet for lufting og bading av sine shariauniformerte hunkjønn på lørdager etter at ordinære vantro badende jages ut klokken 19. Slik unngår muslimene å eksponere seg for – og komme i berøring med –  oss skitne vantro. De kommer fra fjern og nær for å plaske rundt i sin egen møkk fullt påkledd. (Dusjing forut for bading er et fremmedord for de feilkulturelle. Respekt for vertslandets normer og regler likeså). 
Tekst: | Publisert: lør 06.10.2018 kl. 17.57
SIAN trygler FN om å utslette islam, da går IS også med i dragsuget!
Den andreprisvinneren, gynekologen Denis Mukwege i Kongo, forsøker å lindre smerter og hvis mulig lege kvinnelige pasienter som har fått underlivet ødelagt av utallige voldtekter fra IS-soldater og andre muslimer - som ser det som sin plikt og rett å behandle vantro kvinner som sexslaver. Vi får i tilknytning til denne prisutdelingen høre de mest rystende opplevelser kvinner i islam-besatte områder utsettes for.

Sider